Filter by:

SWP 149 - Release the hounds

NXT och AEW fortsätter servera wrestling medans världen står still. Likt orkestern som spelade till slutet när Titanic sjönk. Glada är vi för det! Vi är också glada av att Orange Cassidy inte orkar skriva något på sin skylt. Att Jericho och Vanguard 1 gör årets roligaste segment redan i april och att Joaquin Wilde skaffat sig en mycket mer diskret entré-hjälm.

SWP 148 - Wrestlemania 36, det blir vad det blir

AEW borstar av en TV-titel men spännande namn. Bayley har blivit en heel-version av 90-tals Robyn i håret och så jobbar vi stenhårt för att hitta en mer passande slogan för helgens Wrestlemania. Tvätta händerna, stanna inne!

SWP 147 - Alla vill ställa in WrestleMania utom Rob Hardy

Fredrik är en citat-jukebox av Sällskapsresan, Jericho klipper en promo på en drönare och alla vill ställa in WrestleMania utom Vince McMahon och Rob Hardy. Självklart så har ”vi” tittat på veckans AEW Dynamiten och NXT.

SWP 146 - Tre är en publik

Ännu en märklig vecka passerar. Raw har kikat på AEW och vi har kikat på The Dark Side of the Rings säsongspremiär om Chris Benoit. Matt Hardy är nu 3000 år gammal och horet ska ut.

SWP 145 - Statlander phone home

En väl godkänd genomförd Dynamite mitt i apokolapysen. Vi pratar om att bli spoilad på mail, den patenterade kramen i tider av Corona och Sammy Guevaras gudomliga sångröst. Men också Wrestle Kingdom-Mania 36 packad med eventuella boiler room brawls och Hollywood Backlot Brawls.

SWP 144 - För tomma arenor

Fredrik har börjat med E-sport nu när wrestlingen går på halvfart i tomma arenor. Bayley är grym på att prata med en publik som inte finns och "Stone Cold" Steve Austin gör audition för Talang. Det är märkliga tider vi lever i, både utanför och i wrestlingvärlden.

SWP 143 - CovidMania 19

Vi presenterar årets grepp redan i mars -Narkolepsiheadbutt to pinfall! Vi botaniserar en smula i Corona och i Britt Bakers komplicerade relation med Tony Schiavone -Bay Bay!

SWP 142 - Take away med Gronkan

Ledighet i kombination med för mycket WWE Network har gjort mig (Robert) såsig. Tur att Fredrik är alter! Då lyckas vi får ihop ett avsnitt om Gronkan, hur vida The Undertaker ska ha familj eller inte och om Gulaks PowerPoint kan vara så bra så att tag team uppstår? Det och en massa mer när vi kollat Elimination Chamber, Raw, Smackdown och Florida Championship Wrestling-dokumentären.

SWP 141 - Kort stubin på nya Johnny Gargano

Ingen kan se besviken ut som Chris Jericho och ingen kan se glad ut för ingenting som Colt Cabana! Johnny Gargano har kort stubin & Darby Allin noll civilkurage. Sinnesstämningar står i fokus när veckans AEW Dynamite & NXT avhandlas på strax under 1 timma.

SWP 140 - Tack för den här tiden Ricochet, hälsa EC3

Inte en polo i världen kan rädda Cody Rhodes. John Cena accepterar utmaning som en cowboy med swag och tack för den här tiden Ricochet. Det var kul så länge det vara, hälsa EC3. Med andra ord kastas vi mellan sinnesstämningarna av veckans konsumtion. Underhållande och frustrerande. Sött och salt. Osv.

SWP 139 - Den patenterade händerna i fickan-gesten

Den obligatoriska stall-rösten, det internationella tecknet för att hacka kött. Då Forgotten Sons -nu America's favorite sons och så Charlotte Flairs hommage till Chris Jericho.

SWP 138 - Att ta sin Drew ur skolan

Carmella hade tyvärr bara en bra match i sig, Miz & Morrison är nya The IIconics och så är Drew McIntyre ett bra exempel på att ta sin Mats ur skolan för att sedan sätta tillbaka sin Mats igen. Fredrik skickar ut wrestling nyheter från En ding ding värld och jag (Robert) får ett utbrott ...igen.

SWP 137 - ¿Cómo se dice yeehaw?

Ravens cameo, Jerichos nytvättade hår och så Versace mördaren som oväntat dyker upp på NXT! Som vanligt lägger vi krutet på detaljerna i det pågående onsdagskriget.

SWP 136 – Seth Rollins Kool-Aid

Starkt TakeOver Portland, Smackdown med hela TVÅ matcher och en besynnerlig mörk match och så Raw, kul men okreativt. Veckans wrestling processad genom Svenska wrestlingpodden. Denna gång Fredrik ackompanjerad av damsugsljud och jag (Robert) ackompanjerad av teknikstrul. Ta gott emot!

SWP 135 - Emotionellt störd av Velveteen Dream

Det vankas TakeOver och självklart siar vi lite kring det. En krånglig filmreferens ska förklara Cameron Grimes karaktär, Adam Page föddes full och så iakttar vi en oerhört stel kram av Tony Khan.

SWP 134 - Shayna Baszler på badsalt

Det är heel med pälskrage, Naito klär i en crimson mask och så är tydligen Heath Slater vid liv!?! På 1 timma programtid + lite spilltid tar vi oss alltså an NJPWs underbara New Beginning in Osaka, ett pissigt Smackdown och ett habilt Raw.

SWP 133 - Hangman Pages intervention

Både ljuv och bedrövlig inledning på NXT! Prince Bálor är riddar Kato och Mercedes Martinez är DJ Méndez. På den andra sidan har vi en stundande intervention för Hangman Adam Page och så har Britt Baker hittat lukrativa fakturerings möjligheter.

SWP 132 - Tyrannosaurus Lana

Mycket snack och lite hockey med Aleister Black. Vi drar paralleller mellan Lana och The Hives och så gör Naomi entré i vansinnig huvudbonad.

SWP 131 - Space flying corkscrew somersault plancha

Vi efterlyser en så kallad Toniya Harding av Butcher, Blade & Bunny. Vi kan inte få nog av Ortiz & hans narkolepsi headbut & så Jack Evans Space Flying Corkscrew Somersault Plancha, men ingen är hemma.

SWP 130 - (Straight) Edge as fuck

3 hela galor och ett Raw, nej det är inte en knasig komedi från USA med kass översättning. Det är vad vi tar oss igenom på 1 timma och 20 minuter i torsdagsversionen av podden. Känslosamt med Edge, Scott Steiners artrost och så inside out chops signerat Ring General Walter bland mycket annat!

SWP 129 - Matt Riddle i svinrygg

Båtversionen av AEW bjöd på historiskt titelbyte med Jesus i publiken! Britt Baker pissar på “Tony Barista”, Mat Riddle snackar röka i svinrygg på NXT och Fredrik gör allt för att slippa prata om Shayna Baszler. Låter som ett klassiskt SWP va!?

SWP 128 - Drew McIntyre, so hot right now

Usos i nya crustfrisyrer, Sarah Schreiber har helt missat premissen med wrestling och så är det omöjligt att inte citera Mugatu när vi tittar på Drew McIntyre. Veckans Raw och Smackdown med andra ord!

SWP 127 - Trassliga wrestlingrelationer är en P4 dokumentär

Vilken onsdag! En cowboy med taskigt ölsinne, Pete Dunns oortodoxa sätt att bryta en pinfall, ALLT med Flash Morgan Webster och så trassliga wrestlingrelationer vi vill höra som en P4 dokumentär.

SWP 126 - Seth Rollins Knutby

Vi går igenom Tessa Blanchards taskiga attityd, Marty Scurll väljer det tråkigaste men kanske bästa alternativet och så Seth Rollins Knutby. Det är alltså Impact, Ring of Honor, NXT UK, Raw och Smackdown formpackat i veckans podd!

SWP 125 - BroserWeights genesis

Ovanligt ospännande från AEW och NXT denna vecka. Det glimtar till här och där, som när DDP skamlöst pluggar Yoga, Twitter och sin Instagram. Matt Riddle ger oss The BroserWeights genesis och Johnny Promo en promo.

SWP 124 - Det bubblar kring Drew McIntyre

Årets första bjudning av WWE ska manglas genom tyckarmaskineriet SWP. Vi tycker till om Drew McIntyres nya svansföring. Mojo Rawleys extremt limiterad skådespelarkunskaper och Drew Gullaks 372-slides långa PowerPoint. Bland mycket annat!

SWP 123 - Det är lite Svullo över Tetsuya Naito

Ett extraavsnitt laddat med intryck från NJPW Wrestle Kingdom 14. Vilken resa! Emotionellt med Jushin Thunder Liger, Kota Ibushis sociopat beteende med emotionell störning och visst är det lite Svullo över Tetsuya Naito?

SWP 122 - Take away med Darby Allin

Bara AEW denna vecka och inte så bara. Vi får Darby Allins karaktäristiska gångstil, det mest överanvända greppet på den mest överanvända geografiska positionen i ringen och en full Adam Page. Vad mer kan vi begära!?

SWP 121 - Montez Fords ansiktet är ett tivoli

WWE gör bokslut för 2019, både underhållande och bisarrt! The Miz sysslar mer med folkdans än frän wrestling, Montez Fords ansikte är ett tivoli och så testar Drew McIntyre stand up comedy.

Fredrik & Robert